Nytke

0-6.jpg
0-7.jpg

Festariviikon ohjelma, kurssikuvaukset ja hinnasto 

Näyttökuva 2019-03-27 kello 22.13.41.png
Näyttökuva 2019-03-27 kello 22.14.02.png
Näyttökuva 2019-06-07 kello 11.09.43.png
Näyttökuva 2019-03-28 kello 22.04.29.png
Näyttökuva 2019-04-16 kello 23.16.30.png
0-7.jpg
0-6.jpg

Lisäksi : 

Autenttinen-liike kurssi ke, to, pe klo 16 - 17:15 (ulkona) O L-BS

Teatteri-ilta Hällä-näyttämöllä lauantaina klo 19 -20:30 

Opettajat: 

GE Georgia Evans 

ER Emma Rozgoni 

NC Noam Carmeli

RA Russell Adamson

LK Laura Kuukkanen 

SLa Sanni Laine 

AZ Aline Zora 

WK Wooguru Kw

SL Susanna Leinonen 

S-ML Sini-Maria Limnell 

TL Tuulikki Lankio 

KM Karolina Mielczarek 

OL Osku Leinonen 

LB-S Lelle Baksa-Soós

A advance 

O open 

Vihreällä tunnit ammattilaisille ja pitkään harrasteneille 

Oranssilla tunnit kaikille  

 

HINNASTO 

ALL - passi 325 €

Tällä passilla pääset kaikille haluamillesi kursseille, sekä Hällä-teatteriin lauantai-iltana.. Passeja on myynnissä vain 20 kpl. 

Mikäli haluat osallistua Lelle Baksa-Soos:n autenttisen-liikkeen työpajaan, tulee siihen ilmottautua erikseen (ei erillistä maksua).  

Open - passi 290 € 

Tällä passilla pääset kaikille open-tunneille, sekä Hällä-teatteriin lauantai-iltana.  Lukujärjestyksessä open-tunnit on merkitty oranssilla ja O-kirjaimella.  Passeja on myynnissä vain 15 kpl. 

Mikäli haluat osallistua Lelle Baksa-Soos:n autenttisen-liikkeen työpajaan, tulee siihen ilmottautua erikseen (ei erillistä maksua).  

Voit osallistua myös yksittäisille kursseille: 

Contemporary Ballet A (7,5 h) / Georgia Evans   100 €

GAGA O (3 h) / Emma Rozgoni  45 € 

GAGA and improvisation A (9 h) / Emma Rozgoni ja Noam Carmeli  130 € 

Contemporary Jazz A (7,5 h) / Russell Adamson 110 €  

Contemporary Dance O (7,5h) / Laura Kuukkanen 90 € 

Contact-Improvisation O (3 h) / Noam Carmeli 45 € 

Contemporary Jazz O (7,5 h) / Russell Adamson 110 € 

Contemporary Street O (3 h) / Sanni Laine 35 €

Evening Yoga O (7,5 h) / Aline Zora 90 € 

Freeflow A (4 h) / Wooguru Kw 50 € 

Susannan Masterclass A (4 h ) /  Susanna Leinonen 60 €

Creative Movement O (3 h) / Karolina Mielczarek 35 €

Freeflow O (6 h) / Wooguru Kw 75 € 

Unelma itsestä - workshop O (1,5 h) / Sini-Maria Limnell  20 € 

Kehonhuolto O (3 h) / Tuulikki Lankio 35 €

Yoga-dance A (3 h ) / Aline Zora 35 €

Butoh O (2 h) / Osku Leinonen 25 € 

Butoh O+A (4 h ) / Osku Leinonen 50 € 

Authentic-movement (1h 15min) / Lelle Baksa-Soós 15 € 

Lisäksi jos tilaa riittää, voit tulla yksittäistunnille. Tällöin tunnin hinta on 18 € eli jos kyseessä on 1,5 h kussi hinta on 1,5 x 18 € = 27 €

Teatteri-ilta, jos olet osallistunut vähintään yhdelle kurssille 20 € 

Teatteri-ilta ilman kursseille osallistumista 25 € 

Passit ja kurssi-liput ovat henkilökohtaisia. 

Kurssikuvaukset 

Contemp.Ballet / Concetta Cariello
Contemp.Ballet / Concetta Cariello

Ma - Pe, 10 - 11:30 Edistyneille tanssijoille Contemporary Ballet-tunti noudattaa balettitunnin rakennetta, mutta tunnilla käytetään perinteiseen balettituntiin verrattuna enemmän ylävartaloa ja mm. syvempään plietä. Tunnilla työstetään William Forsythe:n ja Wayne McGregor:n tyyleistä insipiratiota saanut koreografia, jonka halukkaat pääsevät esittämään teatterissa.

press to zoom
Gaga / Emma Rozgoni
Gaga / Emma Rozgoni

Gaga Ma ja Ti klo 11:30 -13:30 Kaikille Gaga on Ohad Naharin kehittämä liikekieli, joka lepeästi mielikuvien avulla haastaa tanssijan löytämään uusia tapoja liikkua ja lähestyä liikettä. Tunnilla keskityään somaattisiin tuntemuksiin, läsnäoloon ja iloon. Gagan avulla intuutiivinen tapamme liikkua täsmentyy ja opimme käyttämään paremmin energiaa liikkuessamme eri laaduilla.

press to zoom
Contemporary Jazz / Russell Adamson
Contemporary Jazz / Russell Adamson

Contemporary Jazz open, joka päivä klo 16:00 - 17:30 Conemporary Jazz advance, joka päivä klo 17:30 - 19:00 Contemporary Jazz tunneilla päästään kokemaan vauhdikasta ja energistä liikettä. Advance tunnit antavat haastetta edistyneille tanssijoille, ja open tunneilla tanssinilo on käsinkosketeltavaa. Contemporay Jazz yhdistää jazzin liikekieltä nykytanssiin, jossa vartalo on käytössä kokonaisuuteena.

press to zoom
Contact Improvisation / Noam Carmeli
Contact Improvisation / Noam Carmeli

Contact Improvisation Ma ja Ti klo 11:30 - 13:00 Kaikillle Nykyisessä maailmanmenossa kuuluvuuden tunne voi olla joskus kadoksissa. Kontakti-improvisaatio mahdollistaa tutkimuksen itsen ja kollektiivin välillä. Tunnilla tehdään erilaisia tehtäviä yksin ja ryhmässä, jotka antavat tilaa keskustelulle niin fyysisesti kuin suullisestikin.

press to zoom
Contemporary Street  / Sanni Laine
Contemporary Street / Sanni Laine

Contemporary Street Ma ja Ti klo 17:30-19:00 Kaikille (aikaisempi tanssitaito hyödyksi) Contemporary Street tunnilla keskitytään löytämään oma tyyli liikkua, jota voidaan edelleen kehittää käyttämällä hyväksi elementtejä street-tanssista kuten 'isolations', 'waving' ja 'slow motion'.

press to zoom
Contemporary Dance / Laura Kuukkanen
Contemporary Dance / Laura Kuukkanen

Contemporary Dance jokapäivä klo 10 - 11:30 Kaikille Contemporary Dance kurssi johdattaa ryhmän nykytanssin maailmaan. Jokaisena päivänä tutustutaan tiettyyn nykytanssi tyylisuuntaan, kuten release-tekniikka, improvisaatio, tanssiteatteri ja modernitanssi. Kurssi on tarkoitettu etenkin niille, jotka eivät ole ennen tanssineet nykytanssia.

press to zoom
Masterclass / Susanna Leinonen
Masterclass / Susanna Leinonen

Susannan Masterclass Ke ja To klo 14:00 - 16:00 Edistyneille Susannan Masterclassillä harjoitellaan Leinosen johdolla hänen pikkutarkkaa ja viimeisteltyä liikekieltä.

press to zoom
Evening Yoga / Aline Zora
Evening Yoga / Aline Zora

Evening Yoga joka päivä klo 19:00-20:30 Kaikille Ilta jooga on hyvä tapa päättää päivä. Alinen tunnilla keskitytään sekä kehoon, että mieleen. Tunnilla tehdään hengitysharjoituksia, sekä asanoita. Alinen jooga yhdistää elementejä niin Hathasta ,Vinyasasta kuin pilateksestakin. Tunnin jälkeen olo on maadoittunut ja rentoutunut.

press to zoom
Freeflow / Wooguru Kw
Freeflow / Wooguru Kw

Freeflow A ke,to klo 11:30 - 13:30 Freeflow O ke, to, pe klo 14:00 - 16:00 'Fyysisyys kohti musikaalisuutta' Freeflow on uusi tanssityyli ja koulutusmenetelmä, joka biomekaniikkaa ymmärtämällä pyrkii vapauttamaan tanssijan liikkeelle. Tunnilla hajoitellaan mm. hyppytekniikoita, pyritään löytämään luonnollinen hengitysvirtaus ja turvallinen tapa laskeutua hypystä, joka antaa tanssijalle mahdollisuuden vapaaseen liikkeeseen. Tunnilla tehdään (halukkaille) improvisaatioon perustuva esitys.

press to zoom
Kehonhuolto / Tuulikki Lankio
Kehonhuolto / Tuulikki Lankio

Kehonhuolto Ke, To ja Pe klo 17:30 - 18:30 Kaikille Kehonhuolto tunnilla yhdistetään hengitys ja rentoutus tehokkaasti kehoa vahvistaviin ja venyttäviin harjoituksiin. Tunneilla jokainen harjoittelee omista lähtökohdistaan lempeän huumorin saattelemana. Tunnilta poistuessa on mukavan rentoutunut ja virkistynyt olo.

press to zoom
Creative Movement / K.Mielczarek
Creative Movement / K.Mielczarek

Creative Movement Ke ja To klo 11:30 - 13:00 Kaikille Creative Movement eli Luova liike tunnilla käytetään eri tekniikoita, jotka ovat helposti kaikkien hallittavissa. Luovuus on osa meitä, tunneilla liikkeen avulla löydetään tapoja hyödyntää tätä näkymätöntä, mutta voimakasta luovuuden voimaa, josta voi olla hyötyä myös jokapäiväiseen elämään.

press to zoom
Unelma itsestä / Sini-Maria Limnell
Unelma itsestä / Sini-Maria Limnell

Unelma itsestä-kurssi Ke klo 16:00-17:30 Kaikille Unelma itsestä kursilla keskustellen ja harjotteiden kautta pyritään löytämään vastauksia kunkin yksilöllisen unelma elämän löytämiseen. Kurssilla keskitytään mm. seuraaviin teemoihin: ravinto, ilo, itsensä kuuntelu ja kuinka unelmat saadaan käytännössä toteen.

press to zoom
Yoga-Dance / Aline Zora
Yoga-Dance / Aline Zora

Yoga-Dance to ja pe klo 16:00 - 17:30 Edistyneille Jooga on kehon, mielen ja hengen liitto. Joogatanssi Aline Zora: n kanssa tutkii joogan periaatteita tanssin, hengityksen ja meditatiivisten käytäntöjen kautta. Miten voimme kokea yhteyttä ja ykseyttä liikkeiden kautta? Joogatanssissa pyritään löytämään yhdessä kosketus tähän paikkaan, joka liikuttaa meitä ja lu yhteyden meidän välille.

press to zoom
Butoh / Osku Leinonen
Butoh / Osku Leinonen

Butoh O Pe klo 11:30 - 13:30 Butoh A Pe klo 14:00 - 16:00 Tunneilla harjoitellaan Japanissa toisen maailman sodan jälkeen syntynyttä Butoh-tanssia. Butoh on estetiikaltaan ja lähestymistavaltaan liikkeeseen, kehoon ja ihmiseen sallivasti ja eheyttävästi suuntautuvat nykytanssin ja esittävän taiteen muoto. Open tunti sopii kaikille. Ammattilaisten tunnilla tehdään pieni demo, joka esitetään tunnin päätteeksi kurssipaikalla.

press to zoom
Authentic-movement/ Lelle Baksa-Soós
Authentic-movement/ Lelle Baksa-Soós

Authentic-Movement ke/to/pe klo 16- 17:15 Avoin kaikille Autenttinen liike on alunperin Mary Whitehousen kehittämä tanssimuoto, jossa liikutaan spontaanisti mieleentulevat kuvat tanssiksi. Kurssi pidetään ulkona luonnossa pienen ryhmän (max 5 hklö) kesken. Lelle johdataa ryhmän meditatiiviseen tilaan, joka rentouttaa ja vapauttaa mielen ja kehon tanssille. Autenttinen liike on voimaannuttavaa, ja voi opettaa tanssijalle uusia tapoja liikkua ja lähestyä liikettä.

press to zoom