Russell Adamson
Russell Adamson

Russell Adamson on kansainvälisesti tunnettu koreografi, tanssija ja opettaja. Hän on opiskellut Lontoossa (London School of Contemporary Dance ja Central School of Ballet London). Hänen töitään on nähty kansallisbalettinäyttämöillä, festivaaleilla, teattereissa, televisiossa ja muotinäytöksissä (Marimekko). Hän on opettanut mm. konservatorioissa, yliopistoissa (Tampere, Kuopio), kansallisbaletissa (Pietari, Helsinki, Tallinna), sekä festivaaleilla (Impulstanz, Kuopio Tanssi ja Soi).

press to zoom
Lelle Baksa-Soós
Lelle Baksa-Soós

Lelle Baksa-Soós on tanssija ja opettaja Unkarista. Hän on opiskellut Maltalla tanssin kandintutkinnon. Hän on esiintynyt useissa produktioissa ja luonut myös omia teoksiaan. Nytkeen jälkeen hän lähtee Kiinaan opiskelemaan kamppailulajeja löytääkseen uusia tulokulmia tanssiin ja liikeeseen.

press to zoom
Noam Carmeli
Noam Carmeli

Työskenneltyään vuosia arkkitehtina, Noam Carmeli päätti vaihtaa elämänsäsuuntaa keskittymällä tanssiin, etenkin kontakti-improvisaatioon ja ryhmäimprovisaatioon. Hän suorittaa MA tutkintoa (Jerusalem Academy of Arts) liikeen vaikutuksesta yksilöön ja yhteiskuntaan. Hän opettaa, esiintyy ja toimii tämän lisäksi managerina Israelin kontakti-improvisaatio järjestössä.

press to zoom
Georgia Evans
Georgia Evans

Georgia Evans on tanssija, taiteilija ja opettaja. Hän on opiskellut tanssia (BA honors) Maltan yliopistossa, ja hän suorittaa paraikaa taiteen master-opintojaan. Hänellä on vahva baletti ja nykytanssitausta. Tämän lisäksi hän on myös jooga-opettaja.

press to zoom
Laura Kuukkanen
Laura Kuukkanen

Laura Kuukkanen valmistuu paraikaa tanssinkandiksi Maltan Yliopistosta. Hän tanssii, opettaa, esiintyy ja on myös kiinnostunut tanssista akateemisessa mielessä. Hänellä on missio saada ihmset löytämään tanssi taustasta huolimatta. Hän uskoo vahvasti, että tanssi voi voimaannuttaa ja luoda yhteyksiä ihmisten välille.

press to zoom
Wooguru Kw
Wooguru Kw

Wooguru Kw on koreografi, joka on kehittänyt uuden harjoitusmenetelmän tanssijoille- Freeflow. Freeflow kannustaa tanssijaa spontaaniin liikkeeseen huomioimalla kunkin kehon omat erityispiirteet. Hänen töitään on nähty mm. Saksassa, Etelä-Koreassa ja USA:ssa.

press to zoom
Sanni Laine
Sanni Laine

Sanni Laine aka Sunny (aurinkoinen) on tanssija ja tanssinopettaja. Hän opiskeli tanssia Ranskassa ja Ruotsissa, jonka jälkeen hän muutti Tampereelle jakamaan oppimaansa. Hänen eniten treenamat tyylit ovat Locking ja Popping, mutta tyylien ja tekniikan lisäksi häntä kiinnostaa ihmisten yksilöllinen, uniikki tapa liikkua. Hänen tunneillaan yhdistellään street-tanssin elementtejä nykytanssiin.

press to zoom
Tuulikki Lankio
Tuulikki Lankio

Tuulikki Lankio on pilates - ja sirkusohjaaja. Hän pitää Nytkeessä kaikille sopivaa kehonhuolto-tuntia, joissa yhdistetään hengitys ja rentoutus tehokkaasti kehoa vahvistaviin ja venyttäviin harjoituksiin. Tunneilla jokainen harjoittelee omista lähtökohdistaan lempeän huumorin saattelemana, tunnilta poistuessa on mukavan rentoutunut ja virkistynyt olo.

press to zoom
Osku Leinonen
Osku Leinonen

Osku Leinonen on butoh-tanssija ja qigong-ohjaaja. Töissään Osku on tehnyt fyysistä teatteria, akrobatiaa, katuteatteria, naamiotyöskentelyä sekä mimiikkaa, yhdistäen myös valokuvausta ja kuvamuokkausta. Hän on myös perustanut Maria Salanginan kanssa itsenäisen teatteriryhmän, MO teatterin, sekä Taidetila Pellon Tampereella.

press to zoom
Susanna Leinonen
Susanna Leinonen

Susanna Leinonen on yksi tunnetuimpia suomalaisia nykytanssikoreografeja. Tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2000 valmistunut Leinonen on johtanut vuodesta 2001 saakka omaa ryhmäänsä, Susanna Leinonen Companya. Yli 25 maassa kiertäneen ryhmän teokset ovat tulleet tunnetuiksi viimeistellystä visuaalisuudesta ja kokonaisvaltaisesta taiteellisesta tinkimättömyydestä, mutta ennen kaikkea Susanna Leinosen persoonallisesta, tiukan fyysisestä ja yksityiskohtaisesta liikekielestä.

press to zoom
Sini-Maria Limnell
Sini-Maria Limnell

Sini-Maria Limnell, Unelma Itsestäsi valmentaja, elää uniikkia Unelma elämäänsä vapautuneena, leikkisänä ja omassa voimassaan. Sini-Maria on toteuttanut oman Unelma elämänsä toteen ja hän asuu osan vuodesta Balin pohjoispuolella viidakossa jossa hän luo ja fasilitoi retriittejä, sekä verkkovalmennuksia naisille, niin Suomessa kuin Balilla. Valmentajana ja fasilitoijana hän haluaa sydämestään auttaa sinua löytämään elämääsi energiaa, iloa, vapautta ja voimaa.

press to zoom
Karolina Mielczarek
Karolina Mielczarek

Karolina Mielczarek on tanssija, taitelija ja opettaja. Hän opiskeli tanssia Lodz:n kanssallisessa balettikoulussa, ja suorittaa paraikaa kandin tutkintoa teatterista ja psykologiasta Maltan yliopistossa. Hän on perustajajäsen Transmission of the Flower-teatteriryhmässä, sekä opettaja StepUp for Parkinson’s - vapaaehtoisjärjestössä. Karolina on tanssinut ja esiintynyt mm. Puolassa, Portugalissa, Israelissa ja Maltalla.

press to zoom
Emma Rozgoni
Emma Rozgoni

Emma Rozgonilla on kandin tutkinto tanssista (National Academy of Arts, Oslo). Hän tanssi ja tutki vuosia Gaga - liikekieltä Ohad Naharin ja Batsheva tanssi komppanian kanssa, ja vuonna 2012 hänestä tuli sertifioitu Gaga liikekielen opettaja. Emma on opettanut mm. CullbergBaletten:ssa, Carte Blanche Dance Company:ssä, K.Kvarnström & Co, Skånes Dance Theatre:ssa, Iceland Academy of Arts:ssa.

press to zoom
Aline Zora
Aline Zora

Aline Zora on tanssija ja joogaopettaja. Hän valmistui tanssitaiteiden kandiksi Englanissa Salford:n yliopistosta. Tämän jälkeen hän suoritti jooga-ohjaajan opinnot, jotka ovat syventäneet hänen ymmärrystään liikkeestä ja tanssijasta kokonaisuutena. Hänen opettamansa jooga yhdistää elementtejä niin Hathasta, Vinyasanasta kuin pilateksestakin.

press to zoom
Martta
Martta

Martta on Nytkeen virallinen maskotti. Martta on saanut nimensä edesmenneen legendan Martha Graham:n mukaan. Eläimiä seuraamalla voimme oppia paljon läsnäolosta ja luonnollisesta liikkestä. Martta mm aloittaa jokaisen aamun asanoita tekemällä.

press to zoom