Russell Adamson
Russell Adamson on kansainvälisesti tunnettu koreografi, tanssija ja opettaja. Hän on opiskellut Lontoossa (London School of Contemporary Dance ja Central School of Ballet London). Hänen töitään on nähty kansallisbalettinäyttämöillä, festivaaleilla, teattereissa, televisiossa ja muotinäytöksissä (Marimekko). Hän on opettanut mm. konservatorioissa, yliopistoissa (Tampere, Kuopio), kansallisbaletissa (Pietari, Helsinki, Tallinna), sekä festivaaleilla (Impulstanz, Kuopio Tanssi ja Soi).
Lelle Baksa-Soós
Lelle Baksa-Soós on tanssija ja opettaja Unkarista. Hän on opiskellut Maltalla tanssin kandintutkinnon. Hän on esiintynyt useissa produktioissa ja luonut myös omia teoksiaan. Nytkeen jälkeen hän lähtee Kiinaan opiskelemaan kamppailulajeja löytääkseen uusia tulokulmia tanssiin ja liikeeseen.
Noam Carmeli
Työskenneltyään vuosia arkkitehtina, Noam Carmeli päätti vaihtaa elämänsäsuuntaa keskittymällä tanssiin, etenkin kontakti-improvisaatioon ja ryhmäimprovisaatioon.

Hän suorittaa MA tutkintoa (Jerusalem Academy of Arts) liikeen vaikutuksesta yksilöön ja yhteiskuntaan.

Hän opettaa, esiintyy ja toimii tämän lisäksi managerina Israelin kontakti-improvisaatio järjestössä.
Georgia Evans
Georgia Evans on tanssija, taiteilija ja opettaja. Hän on opiskellut tanssia (BA honors) Maltan yliopistossa, ja hän suorittaa paraikaa taiteen master-opintojaan. Hänellä on vahva baletti ja nykytanssitausta. Tämän lisäksi hän on myös jooga-opettaja.
Laura Kuukkanen
Laura Kuukkanen valmistuu paraikaa tanssinkandiksi Maltan Yliopistosta. Hän tanssii, opettaa, esiintyy ja on myös kiinnostunut tanssista akateemisessa mielessä. Hänellä on missio saada ihmset löytämään tanssi taustasta huolimatta. Hän uskoo vahvasti, että tanssi voi voimaannuttaa ja luoda yhteyksiä ihmisten välille.
Wooguru Kw
Wooguru Kw on koreografi, joka on kehittänyt uuden harjoitusmenetelmän tanssijoille- Freeflow.

Freeflow kannustaa tanssijaa spontaaniin liikkeeseen huomioimalla kunkin kehon omat erityispiirteet. Hänen töitään on nähty mm. Saksassa, Etelä-Koreassa ja USA:ssa.
Sanni Laine
Sanni Laine aka Sunny (aurinkoinen) on tanssija ja tanssinopettaja.
Hän opiskeli tanssia Ranskassa ja Ruotsissa, jonka jälkeen hän muutti Tampereelle jakamaan oppimaansa.

Hänen eniten treenamat tyylit ovat Locking ja Popping, mutta tyylien ja tekniikan lisäksi häntä kiinnostaa ihmisten yksilöllinen, uniikki tapa liikkua. Hänen tunneillaan yhdistellään street-tanssin elementtejä nykytanssiin.
Tuulikki Lankio
Tuulikki Lankio on pilates - ja sirkusohjaaja.

Hän pitää Nytkeessä kaikille sopivaa kehonhuolto-tuntia, joissa yhdistetään hengitys ja rentoutus tehokkaasti kehoa vahvistaviin ja venyttäviin harjoituksiin. Tunneilla jokainen harjoittelee omista lähtökohdistaan lempeän huumorin saattelemana, tunnilta poistuessa on mukavan rentoutunut ja virkistynyt olo.
Osku Leinonen
Osku Leinonen on butoh-tanssija ja qigong-ohjaaja.

Töissään Osku on tehnyt fyysistä teatteria, akrobatiaa, katuteatteria, naamiotyöskentelyä sekä mimiikkaa, yhdistäen myös valokuvausta ja kuvamuokkausta.

Hän on myös perustanut Maria Salanginan kanssa itsenäisen teatteriryhmän, MO teatterin, sekä Taidetila Pellon Tampereella.
Susanna Leinonen
Susanna Leinonen on yksi tunnetuimpia suomalaisia nykytanssikoreografeja. Tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2000 valmistunut Leinonen on johtanut vuodesta 2001 saakka omaa ryhmäänsä, Susanna Leinonen Companya. Yli 25 maassa kiertäneen ryhmän teokset ovat tulleet tunnetuiksi viimeistellystä visuaalisuudesta ja kokonaisvaltaisesta taiteellisesta tinkimättömyydestä, mutta ennen kaikkea Susanna Leinosen persoonallisesta, tiukan fyysisestä ja yksityiskohtaisesta liikekielestä.
Sini-Maria Limnell
Sini-Maria Limnell, Unelma Itsestäsi valmentaja, elää uniikkia Unelma elämäänsä vapautuneena, leikkisänä ja omassa voimassaan. Sini-Maria on toteuttanut oman Unelma elämänsä toteen ja hän asuu osan vuodesta Balin pohjoispuolella viidakossa jossa hän luo ja fasilitoi retriittejä, sekä verkkovalmennuksia naisille, niin Suomessa kuin Balilla.
Valmentajana ja fasilitoijana hän haluaa sydämestään auttaa sinua löytämään elämääsi energiaa, iloa, vapautta ja voimaa.
Karolina Mielczarek
Karolina Mielczarek on tanssija, taitelija ja opettaja. Hän opiskeli tanssia Lodz:n kanssallisessa balettikoulussa, ja suorittaa paraikaa kandin tutkintoa teatterista ja psykologiasta Maltan yliopistossa.

Hän on perustajajäsen Transmission of the Flower-teatteriryhmässä, sekä opettaja StepUp for Parkinson’s - vapaaehtoisjärjestössä.

Karolina on tanssinut ja esiintynyt mm. Puolassa, Portugalissa, Israelissa ja Maltalla.
Emma Rozgoni
Emma Rozgonilla on kandin tutkinto tanssista (National Academy of Arts, Oslo). Hän tanssi ja tutki vuosia Gaga - liikekieltä Ohad Naharin ja Batsheva tanssi komppanian kanssa, ja vuonna 2012 hänestä tuli sertifioitu Gaga liikekielen opettaja.

Emma on opettanut mm. CullbergBaletten:ssa, Carte Blanche Dance Company:ssä, K.Kvarnström & Co, Skånes Dance Theatre:ssa, Iceland Academy of Arts:ssa.
Aline Zora
Aline Zora on tanssija ja joogaopettaja. Hän valmistui tanssitaiteiden kandiksi Englanissa Salford:n yliopistosta. Tämän jälkeen hän suoritti jooga-ohjaajan opinnot, jotka ovat syventäneet hänen ymmärrystään liikkeestä ja tanssijasta kokonaisuutena.

Hänen opettamansa jooga yhdistää elementtejä niin Hathasta, Vinyasanasta kuin pilateksestakin.
Martta
Martta on Nytkeen virallinen maskotti. Martta on saanut nimensä edesmenneen legendan Martha Graham:n mukaan.

Eläimiä seuraamalla voimme oppia paljon läsnäolosta ja luonnollisesta liikkestä. Martta mm aloittaa jokaisen aamun asanoita tekemällä.
Show More

Liity sähköpostilistallemme, jotta saat tietoa festariuutisista!