Nytke Pähkinänkuoressa 

Nytkeen ideana on tuoda ihmisiä yhteiseen tilaan viikoksi jakamaan, kokemaan ja oppimaan yhdessä. Visiomme on tarjota laaja skaala tanssitunteja tai tanssiin läheisesti liittyviä kursseja ammattilaisille, ammattiin pyrkiville, pitkään harrastaneille, mutta myös ensikertalaisille. Nytke kutsuu myös eri tanssilajien edustajia rohkeasti mukaan kokeilemaan ja löytämään uusia oivalluksia omaan lajiin.  

Ensimmäisenä vuonna keskitymme tarjoamaan kursseja lähinnä aikuisille. Nyt toisena vuotena, meillä on oma kurssitarjonta myös nuorille! 

Olemme opiskelleet tanssia Maltalla, joka on erittäin pieni, mutta eläväinen ja kansainvälinen saari. Olemme päässeet kokemaan paljon erilaisia tanssivaikutteita nykytanssin-saralla, ja sitä toivomme tuovamme mukanamme myös Suomeen. Toiseksi toivomme osaltamme yhdistävämme Suomen tanssimaailmaa, jotta alan ihmiset voivat oppia ja jakaa oppimaansa toisilleen. Uskomme, että yhteistyö on hedelmällisin tapa työskennellä. 

Kaupunkifestivaalin kruunaa loppujamit Hiedanrannan kartanon puutarhassa, jossa päästään nauttimaan myös esityksistä. Nuoret mm. esittävät viikon aikana  Russell Adamsonin johdolla luodon teoksen.  

2020 järjestämme myös pienemmälle ammattilaisporukalla tanssiresidenssin luonnon helmassa Pikku-Otavan saarella Ylöjärvellä. 

Lämpimästi tervetuloa Nytkeeseen toivoo, 

Laura, Venla ja Claudia  

Tapahtumajärjestäjät

Venla Manninen
102953705_618960868716004_14032356511813
Claudia Peltonen
Oona Leinonen
CV%20kuva_edited.jpg
Miro Puranen
image0_edited.jpg
Kaisamari Kallunki
20200609_152822.jpg
Tiia Laitinen
0-6.jpg
Niina Kastari

Nytkeen ihanat talkoolaiset: