Nytke Pähkinänkuoressa 

Nytkeen ideana on tuoda ihmisiä yhteiseen tilaan viikoksi jakamaan, kokemaan ja oppimaan yhdessä. Visiomme on tarjota laaja skaala tanssitunteja tai tanssiin läheisesti liittyviä kursseja ammattilaisille, ammattiin pyrkiville, pitkään harrastaneille, mutta myös ensikertalaisille. Nytke kutsuu myös eri tanssilajien edustajia rohkeasti mukaan kokeilemaan ja löytämään uusia oivalluksia omaan lajiin.  

Ensimmäisenä vuonna keskitymme tarjoamaan kursseja lähinnä aikuisille.

Olemme opiskelleet tanssia Maltalla, joka on erittäin pieni, mutta eläväinen ja kansainvälinen saari. Olemme päässeet kokemaan paljon erilaisia tanssivaikutteita nykytanssin-saralla, ja sitä toivomme tuovamme mukanamme myös Suomeen. Toiseksi toivomme osaltamme yhdistävämme Suomen tanssimaailmaa, jotta alan ihmiset voivat oppia ja jakaa oppimaansa toisilleen. Uskomme, että yhteistyö on hedelmällisin tapa työskennellä. 

Viikon kruunaa teatteri-ilta, jossa päästään nauttimaan opettajien teoksista, koreografeina mm. Susanna Leinonen, Russell Adamson, Osku Leinonen ja Wooguru! Myös osalta kursseista tehdään pieni näyteluonteinen työ viikon aikana opitusta, joka esitetään Hällä-näyttämöllä. 

Lämpimästi tervetuloa Nytkeeseen toivoo, 

Laura ja Venla 

Tapahtumajärjestäjät

Liity sähköpostilistallemme, jotta saat tietoa festariuutisista!